Administrare Servere si Management Website-uri

Compania ta va dispune de sprijinul unei echipe de experti in networking, disponibila 24/7, care monitorizeaza, administreaza si ofera servicii de suport pentru servere, hardware, pana la sistemul de operare. Ai control asupra SLA-ului agreat initial, datorita alarmelor care genereaza in mod automat tickete si care permit preluarea si rezolvarea oricarui incident in cel mai scurt timp.

OPTIUNI SUPLIMENTARE TARIFE

Instalare cPanel/WHM

Pachetul include: Instalare cPanel/WHM, compilare Apache si PHP, setari mod_security (inclusiv setari de securitate), compilare LiteSpeed (daca este cazul).

35 EUR| O DATA COMANDA

Administrare cPanel/WHM

Vrei sa ne ocupam noi de administrarea serviciilor cPanel/WHM? Alege optiunea management cPanel/WHM inclus.

25 EUR| LUNA COMANDA

Administrare Standard (VPS/Dedicat)

Indiferent de tehnologiile utilizate de client, asigurarea performantei si stabilitatii acestora necesita monitorizare, intretinere si calificari profesionale exceptionale.

Pachetul include: 10 cereri de asistenta incluse lunar; Migrarea datelor inclusa; Actualizari sistem de operare; Administrare server DNS/MySQL/PHP; Administrare control panel; Securizare server; Scanari anti-rootkit; Scanari si actualizari antivirus; Instalare/configurare firewall; Asistenta tehnica: email/ticket; Timp de raspuns asistenta tehnica: 6 ore;

50 EUR| LUNA COMANDA

Administrare Avansata (VPS/Dedicat)

In cazul afacerilor mici si mijlocii, singura solutie viabila de mentinere a uptime-ului la un nivel superior, de asigurare a securitatii si disponibilitatii serviciilor software este utilizarea unei solutii externe de management (intretinere/administrare) a serverului/VPS-ului utilizat.

20 cereri de asistenta incluse lunar; Migrarea datelor inclusa; Actualizari sistem de operare; Administrare server DNS; Administrare server MySQL/PostgreSQL/MSSQL; Administrare server email; Administrare server web (Apache/HTTPD/LiteSpeed); Administrare control panel; Securizare server; Scanari anti-rootkit; Scanari si actualizari antivirus; Instalare/configurare firewall; Administrare PHP / Perl / .NET; 5 servicii monitorizate; 5 reinstalari sistem de operare; Instalare/configurare mod_security (Apache); Sistem dinamic de blocare a atacurilor online; Asistenta tehnica: email/ticket (24x7) / telefon (11-16); Timp de raspuns asistenta tehnica: 2 ore; Disponibilitate asistenta tehnica: 24x7;

99 EUR| LUNA COMANDA

INTREBARI FRECVENTE

De ce un certificat SSL?

Securitate: Scopul unui certificat SSL este de a cripta conexiunea dintre utilizator (browser) si server astfel incat informatiile transferate intre browser si server sa nu poata fi interceptate.
Identificare: Un alt doilea scop este identificarea domeniului sau a organizatiei care sustine un anumit domeniu astfel incat utilizatorul care acceseaza site-ul respectiv sa fie sigur ca nu a fost deviat catre o locatie nedorita (un alt domeniu web), posibil cu intentii negative. Browserele verifica automat daca certificatele sunt semnate de o autoritate recunoscuta de certificare.
SEO Ranking: Incepand cu 2014, Google a anuntat ca websiturile care folosesc certificate SSL vor avea un avantaj in ceea ce priveste ranking-ul. In timp ce campaniile de Link Building sau On-Page Optimization necesita timp pentru implementare, obtinerea unui certificat SSL este usoara si rapida.

Ce inseamna VPS?

VPS inseamna "Virtual Private Server" si reprezinta o impartire cat mai apropiata de realitate a resurselor totale ale unui server fizic. Un detinator de server are posibilitatea, la nivelul sistemului de operare de a crea alte servere denumite virtuale, dar cu un comportament apropiat de un server fizic. Aceste servere virtuale au posibilitatea de instalare a propriului lor sistem de operare si folosesc resurse clar definite.

Ce este un NOD VPS?

Nodul este o unitate etalon cu o configuratie standard de VPS (procesor, hard disk, memorie ram) cu ajutorul caruia iti poti crea si modifica oricand vps-ul tau dand un aspect de maxima flexibilitate. Cumperi doar cat si cand ai nevoie.

Ce include fiecare VPS?

VPS-ul include un sistem de operare Linux la alegere, un IP dedicat, cPanel/WHM (daca achizitionezi si licenta). Vei avea posibilitatea sa adaugi mai multe resurse atunci cand comanzi serverul VPS sau ulterior accesand contul de client (in limita resurselor).

Am posibilitatea de a schimba sistemul de operare?

Sigur, oricand poti solicita departamentului de suport schimbarea sistemului de operare al vps-ului tau sau poti reinstala chiar tu serverul din panoul de control. Schimbarea sistemului de operare al vps-ului va conduce la stergerea tuturor datelor si la reinstalarea acestuia. Asigura-te inainte ca ai salvat tot ce aveai nevoie.